11ян.

Grenade® разбиха, през 2016-та!


През 2016-та, Grenade® разбиха пазара с новите вкусове на Carb Killa® и креативните си продукти!

Когато прегледаме списъка с топ 5 брандове за 2016-та година , няма как да подминем отличниците и истински доминанти от Grenade® UK.

Марката не си играеше с подмяна и подобрение на формулите на нейните продукти, а направо надмина себе си с творчество и иновации. Всичко започна през февруари, когато анонсираха новия термогенен фетбърнър със освободена от стимуланти формула.

Не мина много след презентирането му и на хоризонта се появиха няколко нови вкуса от високо протеиновите барове Carb Killa® . Grenade® представиха вкусовете „Черен шоколад с мента“, „Шоколадови парченца“ и дори превъзхождащия на всички любим вкус Бисквитки със сметана – „Бяла шоколадова бисквитка“. Същевременно феновете на бранда в САЩ също бяха зарадвани с втори вкус на продукта, а именно „Шоколадов крем“.

Следващото иновативно действие на Grenade® беше през юни, когато представиха своят първи RTD продукт /готов за пиене/ – натурално подсладения Diet Protein. Следва бързата поява на друг готов за пиене продукт на марката с изключителен вкус и ниски калории, а именно високо протеиновото им кафе Killa Coffee.

Функционалната си инерция Grenade запазиха и през втората половина на годината, когато на хоризонта се зададе още един невероятен вкус от протеиновите барове Carb Killa® – „Бял шоколад с мока“. Месец по-късно, през септември бранда зарадва своите фенове с двойна опаковка от 50 Calibre, като запази цената непроменена, а Fire Ball вкуса бе лимитиран и запомнящ се.

Колкото и вълнуваща да беше годината за марката до септември те не спряха с големите изненади и през последните три месеца от годината. Първо анонсираха поредния нов вкус на протеиновите Carb Killa® – Банан, който се превръща в нашия личен втори фаворит от листата им с вкусове. Марката доказа, че прави хитове от нищото.

Следвайки банановия вкус на баровете, Grenade® задържаха вниманието ни върху Carb Killa® , като ги трансформира в серия с версия RTD, коато само се разклаща и е готова за пиене. Това сякаш беше последната иновация на бранда за 2016-та, докато буквално в последните дни на годината не избухна с поредния девети вкус на любимите ни Carb Killa барове – „Шоколад с фъстъчено масло“.

Убийствена година за Grenade® !

Като цяло 2016-та беше запомняща се за марката. Тя задържа феновете си заинтересовани през цялото време с поредица нови продукти и вкусове, при това равномерно представяни по време на цялата година. Ако бранда не представяше нещо, то тя непрекъснато правеше загадки, че се очаква нещо ново и вълнуващо.

За капак, всички нови продукти бяха добре представяни и като вкусове и като иновации. Сега в началото на 2017-та можем да се надяваме и тази година да е изпълнена с още по-интересни Carb Killa® вкусове и творчески изяви.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *